Veelgestelde vragen

1Wat is non woven?
Non wovens zijn vliezen gemaakt uit niet geweven vezels, welke door een thermische verbinding aan elkaar worden gehecht. Zo ontstaat er een sterk web van kunststof vezels, zoals polypropyleen of polyester. Dit vlies is geschikt voor vele toepassingen. Non wovens worden geproduceerd in verschillende kwaliteiten, variërend van ca. 8 gram per m2 tot 500 gram per m2.
2Is Hanovlies® leverbaar in diverse afmetingen?
Ja, naast de verschillende kwaliteiten, is Hanovlies® leverbaar in vele afmetingen. Het Hanovlies® wordt in Z-vouw op de rol geleverd. Hoe breed u het Hanovlies® ook bestelt, de rol zal niet langer zijn dan 4,00 meter. Door dit unieke harmonicasysteem is het mogelijk de rol aan de zijkant van het veld neer te leggen en uit te rollen. Dit in tegenstelling tot concurrerende merken die het vlies naar binnen vouwen op de rol. Kortom, het Z-vouw systeem bespaart tijd en werk! Het systeem van de Z-vouw staat toegelicht bij Z-vouw.
3Wordt Hanovlies® aangetast door zonlicht?
Hanovlies® is UV-bestendig. In tegenstelling tot standaard polypropyleenvlies, is bij de produktie van Hanovlies® een UV-stabilisator toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat zonlicht geen negatieve invloed heeft op het vlies. Zonder UV-stabilisator onstaan er onder invloed van zonlicht gaten in het vlies.
4Wat is klasse 100?
Voor veel industriën is het van groot belang dat de beschermende kleding van de medewerkers geen stofdeeltjes afscheiden op het product. Klasse 100 is een stofclassificatie. Deze classificatie is gebaseerd op de maximale stofconcentratie van het aantal stofdeeltjes groter of gelijk aan 0,5 µm, dat per kubieke meter lucht aanwezig mag zijn. Klasse 100 houdt in dat er max. 100 deeltjes van 0,5 µm per cft, en geen deeltjes van 5,0 µm per cft aanwezig mogen zijn.
5Het artikel dat ik zoek staat niet op de site. Wat nu?
Naast het standaard assortiment, zoals vermeld op onze website, leveren wij ook speciaal ontworpen modellen beschermende kleding. Hanotex International BV beschikt over een eigen atelier, waar wij op verzoek van onze klanten speciale modellen en maten produceren. Dit geeft ons de mogelijkheid om tegemoet te komen aan de wensen van onze afnemers. Heeft u een speciaal product nodig, of een aanpassing op een bestaand model? Hanotex International BV maakt in overleg met u het geschikte model, afgestemd op uw specifieke wensen.
Staat uw vraag hier niet bij? Mail dan uw vraag naar info@hanotex.nl of bel 0513 - 412034