Over ons

Bedrijfsprofiel


Sinds 1978 heeft Hanotex International BV zijn inspanningen en energie gericht op het produceren van economische, productieve en nuttige oplossingen voor industriële vereisten van niet-geweven textielproducten. Geotextiel voor wegenbouw en drainage, dekking van landbouwgewassen, disposabel ziekenhuisproducten, clean room-producten en steriele kleding, handdoekrollen en verpakkingsmaterialen voor musea.

In grote lijnen wordt een "non woven textiel" gedefinieerd als een weefsel of materiaal dat bestaat uit vezels, natuurlijk of synthetische of combinaties van vezels die mechanisch of chemisch met elkaar worden verbonden. De verschillende fabricageprocessen die worden gebruikt voor het produceren van een non-wovens zijn veel en gevarieerd.

Hanotex International BV heeft, met haar kennis van non-wovens en composieten, misschien de oplossing en heeft u als onze klant, de uitdaging voor ons en onze non-woven fabricaten. Laten we ze samenbrengen, want innovatie is onze business.

Algemene informatie


  • Aantal werknemers: 14
  • Gevestigd: 1978
  • Juridische status: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid
  • Kamer van Koophandel Noord-Nederland: 53463420
  • Type bedrijf / producten: non-woven converters
  • Conformiteitsverklaring: ISO 9001: 2008, 12-01-2015

Visie


Voor iedere organisatie een non-woven maatwerk product.

Missie


Hanotex International BV is een productiebedrijf die verschillende non-woven grondstoffen omvormt naar maatwerkproducten voor profit- en non-profitorganisatie. Dit doet zij door zich te focussen op de technische kwaliteiten van de grondstoffen en de door de klant gewenste eigenschappen van het product.

Innovation is our Business